Ακρωτηριάστηκε το χέρι της 26χρονης κοπέλας που εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά, το πρωί της Παρασκευής (13/1), στο Ασήμι της Κρήτης. Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν τόσο, αρχικά, οι πυροσβέστες, όσο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου στη συνέχεια, η νεαρή εργαζόμενη σε κρεοπωλείο υποβλήθηκε σε επέμβαση ακρωτηριασμού του χεριού της, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε, το πρωί της Παρασκευής (13/1), στο κρεοπωλείο όπου εργάζεται η 26χρονη κοπέλα, μητέρα δύο παιδιών. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που προσπάθησε να απεγκλωβίσει το χέρι από τη μηχανή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Κατόπιν, η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου να αφαιρεθεί η μηχανή χειρουργικά, κάτι που, δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν στον ακρωτηριασμό του χεριού.

Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού.

Όπως τώρα δημοσίευσε το neakriti.gr, από τις πρώτες στιγμές του τραυματισμού της η νεαρή κοπέλα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.