Με μεγάλη επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, όπου Drag Queen διάβασε παραμύθια σε παιδάκια. Συγκεκριμένα, διοργανώθηκε από το Thessaloniki Pride, τις οικογένειες «Ουράνιο Τόξο» και φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τον τίτλο της εκδήλωσης να είναι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα».

Η εκδήλωση -για την οποία είχε τοποθετηθεί αρνητικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου– που απευθύνονταν σε παιδιά από 3 έως και 13 ετών αρχικά ήταν να γίνει σε χώρο ιδιωτικού παιδικού σταθμού στην Καλαμαριά.

Ωστόσο, οι διοργανωτές τόσο λόγω της μεγάλης συμμετοχής όσο και ορισμένων αντιδράσεων από ομάδες ατόμων, χτες βράδυ, αποφάσισαν να αλλάξουν χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης, αναφέρει το voria.gr.

Το παραμύθι «Η Drag Queen που έσωσε τα Χριστούγεννα» διάβασε στα παιδιά η Drag Queen RawBee Candles. Σε δηλώσεις της τόνισε ότι παρόμοια εκδήλωση είχε γίνει στο φετινό Thessaloniki Pride.

Από την πλευρά των διοργανωτών, ο Κωνσταντίνος Μαραγκός που έγραψε το παραμύθι που διαβάστηκε στα παιδιά εξήγησε ότι πραγματεύεται τα δώρα που παίρνουν τα παιδιά, όπως αυτοκίνητα τα αγόρια και κούκλες τα κορίτσια δίνοντας έτσι έτοιμους ρόλους. «Σήμερα θα προσπαθήσουμε να πούμε στα παιδιά ότι μπορούν να είναι ο εαυτός τους», είπε χαρακτηριστικά.