Στην εκπομπή T-Live του Alpha βρέθηκε καλεσμένος ο Σταύρος Μπαλάκας ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει το επίμαχο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας χθες Σάββατο (04/12) και έδειχνε παιδίατρο να εξετάζει το γιο του πατέρα Αντωνίου μέσα στο αυτοκίνητο, μετά την απομάκρυνση της οικογένειάς του από την Κιβωτό του Κόσμου.

«Ψεύτικο, μούφα. Το βίντεο είναι ένα κακέκτυπο της Metro-Goldwyn-Mayer. Εμείς στη ΓΑΔΑ γελάγαμε που το βλέπαμε, γελάγαμε και κλαίγαμε. Ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο πάτερ Αντώνιος δεν έχει δέκα φίλους να πάρει τηλέφωνο να του πει “Μπορώ να έρθω στο σπίτι σου με το παιδί μου που είναι άρρωστο; Με έχουν πετάξει απ’ έξω” Μην τρελαθούμε εντελώς» ανέφερε αρχικά ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.

«Εγώ, αν είχα το παιδάκι μου άρρωστο μέσα στο αυτοκίνητο και έπρεπε να διανυκτερεύσω, θα πήγαινα 200 μέτρα πιο πέρα στο Παίδων. Πιστεύω ότι τον παρέσυραν τον πάτερ Αντώνιο σε αυτή την παγίδα κάποιοι υποστηρικτές του για να κινήσουν κάποια ελατήρια» σημείωσε σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του και κατέληξε πως: «Ξεκίνησαν με φάουλ. Νόμιζαν ότι έτσι θα ξεκινήσουν με γκολ από τα αποδυτήρια και ξεκίνησαν με φάουλ. Επειδή όμως είναι εύστροφοι και σοβαροί ποινικολόγοι, το κατάλαβαν. Είναι κακόγουστο να ακούω άρρωστο παιδάκι μέσα στο αυτοκίνητο. Εμένα με συντάραξε».