Βρισκόμαστε μία μέρα πριν τη Black Friday, μία μοναδική Παρασκευή μέσα στο χρόνο για καταναλωτές και λιανέμπορους, καθώς αύριο είναι η μέρα που αναμένουν όλοι για να κάνουν τις αγορές τους με τις πιο καλές προσφορές της χρονιάς. Είναι πλέον σύνηθες οι προσφορές αυτές να ξεκινούν από την αρχή της εβδομάδας της Black Friday, γι’ αυτό και πολλοί είναι αυτοί που δεν περιμένουν μέχρι τη φετινή 25η Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια τους, αλλά έχουν ξεκινήσει τα ψώνια τους από τις αρχές της εβδομάδας. Αν ανάμεσα στη λίστα με τις αγορές σου έχεις και τα είδη σπιτιού, τότε αυτό που πρέπει να τρέξεις για να προλάβεις είναι οι Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN! Παρακάτω θα βρεις αναλυτικά ποιες προσφορές της δεν πρέπει να χάσεις, και γιατί η LEROY MERLIN είναι ο απόλυτος προορισμός για φέτος τη Black Friday…

Γιατί παίζουν Black Friday προσφορές σε αφυγραντήρες και κλιματιστικά που δεν θα βρεις αλλού!

Ίσως από τα πιο hot προϊόντα σε ζήτηση κάθε χρόνο στη Black Friday να είναι οι συσκευές θέρμανσης. Γι’ αυτό και η LEROY MERLIN δεν μας απογοήτευσε όταν είδαμε τις Black Friday προσφορές της σε κλιματιστικά και αφυγραντήρες, προϊόντα τα οποία δεν χρησιμοποιούνται μόνο για θέρμανση αλλά και για κλιματισμό, επομένως είναι χρήσιμα all year around. Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεσαι κάποια από τις δύο συσκευές, αναμφίβολα σε συμφέρει να τις αποκτήσεις με τις Black Friday τιμές της LEROY MERLIN, καθώς είναι βέβαιο πως είναι οι καλύτερες που θα συναντήσεις μες τη χρονιά!

Γιατί ανακαινίζεις την κουζίνα και το μπάνιο σου σε Black Friday τιμή!

Η ανακαίνιση των χώρων του σπιτιού είναι σημαντική και όχι τόσο οικονομική υπόθεση… γι’ αυτό και όταν ακούς ότι μπορείς να κάνεις την ανακαίνιση που πάντα ήθελες σε Black Friday τιμές πρέπει να τρέξεις να τις προλάβεις! Φέτος λοιπόν, στη Black Friday της LEROY MERLIN μπορείς να αποκτήσεις είδη ανακαίνισης μπάνιου και κουζίνας όπως έπιπλα μπάνιου, νιπτήρες, ντουζιέρες, προστατευτικά μπανιέρας, αλλά και  μπαταρίες κουζίνας, νεροχύτες και φίλτρα νερού. Ακόμη, παίζουν και Black Friday εκπτώσεις σε πλακάκια για να ανανεώσεις τα  πλακάκια δαπέδου αλλά και των τοίχων σου. Μάλιστα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως πλακάκια μπάνιου ή κουζίνας για να κάνεις μια πιο ολοκληρωμένη ανακαίνιση των χώρων σου! Γιατί η LEROY MERLIN είναι ο Νο1 προορισμός για να ανακαινίσεις το σπίτι σου και αυτή τη Black Friday!

Γιατί βρίσκεις χαλιά, κουρτίνες, μαξιλάρια και ό,τι άλλο ψάχνεις για τη διακόσμηση σπιτιού ανάμεσα στα hot Black Friday deals!

Φέτος, η LEROY MERLIN πέρα από τις Black Friday τιμές της σε είδη ανακαίνισης σπιτιού, έχει συμπεριλάβει ανάμεσα στα deals της και είδη διακόσμησης σπιτιού και συγκεκριμένα κουρτίνες, ώστε να μπορείς να κάνεις γρήγορες και εύκολες αλλαγές στο χώρου σου, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Επίσης θα βρεις και πολύ καλά deals σε φωτιστικά, όπως φώτα και λάμπες LED, πάνελ LED και προβολείς εξωτερικού χώρου, για να ανανεώσεις και το φωτισμό του σπιτιού σου στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς!

Γιατί τα μαστορέματα γίνονται πιο εύκολα με εργαλεία σε προσφορά!

Η LEROY MERLIN ήταν ανέκαθεν μοναδικός προορισμός για τους επαγγελματίες μάστορες και αυτό μας το αποδεικνύει για ακόμη μια χρονιά με τις Black Friday προσφορές της σε εργαλεία! Είτε λοιπόν είσαι επαγγελματίας, είτε απλά χρειάζεται να κάνεις εργασίες στο σπίτι και σου αρέσουν τα μαστορέματα, τώρα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσεις ηλεκτρικά εργαλεία  όπως δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας και γωνιακούς τροχούς στις χαμηλότερες τιμές της χρονιάς! Επίσης, αν διαθέτεις κήπο, τότε τσέκαρε και τις Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN σε αλυσοπρίονα και θαμνοκοπτικά, για να περιποιείσαι τον κήπο σου όπως του αξίζει! Τέλος, παίζουν Black Friday deals και σε σκάλες αλουμινίου, για να διευκολυνθείς κατά πολύ με τις εργασίες του σπιτιού!

Γιατί οι Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN είναι τόσο μπροστά που περιλαμβάνουν ακόμη και είδη σπιτιού για το καλοκαίρι!

Τα Black Friday deals της LEROY MERLIN δεν έχουν όρια φέτος και αυτό μας το αποδεικνύει με το γεγονός ότι ανάμεσα στις προσφορές της θα βρεις και προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται τους καλοκαιρινούς μήνες! Ο λόγος δεν είναι άλλος παρά για τα έπιπλα κήπου, και συγκεκριμένα τα τραπέζια και τα σαλόνια κήπου αλλά και τις ψησταριές, όπως είναι οι ψησταριές υγραερίου και οι ψησταριές κάρβουνου. Με τις Black Friday προσφορές λοιπόν της LEROY MERLIN έχεις τη δυνατότητα να προετοιμάσεις τον κήπο σου οικονομικά και να τον χαρείς το καλοκαίρι!

Γιατί όλοι φέτος πάνε  LEROY MERLIN στην Black Friday; Μα γιατί τα SUPER DEALS της δεν παίζουν πουθενά αλλού!

Αν το γιατί πρέπει κι εσύ να τρέξεις να προλάβεις τις Black Friday προσφορές της LEROY MERLIN δεν στο έχουμε απαντήσει ακόμη, τότε λάβε καλά υπόψη σου και το εξής: εκτός από τις Black Friday προσφορές της που θα είναι διαθέσιμες σε όλους, θα βρεις και έξτρα προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα, διαθέσιμες αποκλειστικά για τα μέλη του LEROY MERLIN club! Συμπλήρωσε λοιπόν κι εσύ το email σου στο eshop της και γίνε μέλος του club, ώστε να μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με τα απίστευτα SUPER DEALS της LEROY MERLIN!