Κιβωτός του Κόσμου και πατέρας Αντώνιος. Για πολλά χρόνια, δύο έννοιες ταυτόσημες. Από το φιλανθρωπικό έργο της προβαλλόμενης μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, στις βαρύτατες καταγγελίες. Το Newsbeast φέρνει στο φως της δημοσιότητας μαρτυρία κοπέλας που πέρασε από δομή της Κιβωτού και μας μεταφέρει όσα έζησε κατά την περίοδο της πρακτικής της, η οποία για ένα συγκεκριμένο λόγο, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

«Δεν επέτρεπαν στα παιδιά να κάνουν τίποτα, τους φέρονταν με αδικαιολόγητη αυστηρότητα. Έδεναν 3χρονο παιδάκι σε καρεκλάκι επειδή ήταν υπερκινητικό και όταν τους είπα ότι αυτό ήταν απαράδεκτο, μου είπαν κάτι δικαιολογίες αλλά μετά σταμάτησαν να το χρησιμοποιούν», μας λέει.

«Παιδάκια που τα έβαζαν τιμωρία έκλαιγαν και οι εργαζόμενοι τα αγνοούσαν. Θυμάμαι περιστατικό που μάλωσαν ένα παιδί επειδή ούρησε πάνω του ενώ άλλο παιδάκι γλίστρησε στο μπάνιο και θυμάμαι ότι το τράνταξαν και το έβαλαν τιμωρία», προσθέτει.

Ακολουθεί η συγκλονιστική μαρτυρία στο podcast του Newsbeast

Podcast Newsbeast

Μαρίνος Σκανδάμης: Μπορεί ένας παιδεραστής να εκμεταλλευτεί το νόμο και να αποφυλακιστεί νωρίτερα; – Η θανατική ποινή και τα διλήμματα

Κωνσταντίνος Υφαντής: Τι συμφέρει την Ελλάδα: Νίκη ή ήττα Ερντογάν στις εκλογές στην Τουρκία; – Πού θα υπερέχουμε για τα επόμενα 20 χρόνια

Θεμιστοκλής Μπάκας: «Οι 4 περιοχές της Αττικής που αξίζει να επενδύσεις και οι δρόμοι της Αθήνας που θα αλλάξουν εντελώς εικόνα»

Στέλιος Φενέκος: Τι θα συναντήσουν οι Τούρκοι αν έρθουν νύχτα στην Ελλάδα; – «Γιατί δεν είναι μια απλή υπόθεση»

Βασίλης Κορκίδης: «Αυτό είναι το επάγγελμα του μέλλοντος που μπορεί να αναπτυχθεί στην Ελλάδα – Η σύγκριση της Κρήτης και της Ρόδου»