Τη στιγμή που οι αρχές αναζητούν την 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της, μέλη της οικογένειας του, ανέφεραν πως η γυναίκα είχε στείλει «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του.

Τα μέλη της οικογένειας του 38χρονου μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και μεταξύ άλλων, ανέφεραν πως είχε εμμονή μαζί του. Μάλιστα, μίλησε και ο αδερφός του 36χρονου, ο οποίος ανέφερε πως «η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς».

«Του αδερφού μου του είχε παθολογική ζήλεια. Όλο τον καιρό που τον γνώριζε και έλεγε ότι ταλαιπωριόταν, να μας αποδείξει που ταλαιπωριόταν. Ο αδερφός μου ήταν φυλακή, τον γνώρισε έγκλειστο και η σχέση ήταν από το κινητό. Να τον ψάχνει, να τον ζυγώνει κάθε βράδυ, να μπαίνει στο Facebook να δει πού είναι ο αδερφός μου, με τι παρέες είναι, να κάνει εισβολές σε μαγαζιά στο Ηράκλειο να δει πού είναι, με ποια είναι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε πως εκείνη «είχε κλείσει ένα δωμάτιο αυτή και πήγε ο αδερφός μου. Δεν ξέρω αν άλλη του είχε κλείσει το ραντεβού ή αν μίλησε με την ίδια. Γιατί τον έπαιρνε αυτή κάθε βράδυ τηλέφωνο εμμονικά. Τον κατάφερε στο τηλέφωνο αυτή και πήγε στο ξενοδοχείο. Με εμένα τα έχει γιατί θεωρεί ότι τον χωρισμό της με τον αδερφό μου τον έχω ολοκληρώσει εγώ».

Σημειώνεται, ότι η 38χρονη αναζητείται ακόμα από τις αρχές, ενώ ο πατέρας της μίλησε δημόσια και διέψευσε όσα είχε αναφέρει, πως δηλαδή είχε κακοποιηθεί από τον εν διαστάσει σύζυγο της.