Η κόρη του κυνηγού που είχε βάλει ηλεκτρικό κολάρο στον σκύλο του, υπερασπίστηκε την απόφαση του πατέρα της και κατηγόρησε τον άνδρα που τον κατήγγειλε στις αρχές, ότι του «έστησε ενέδρα».

«Σκόπιμα βιντεοσκοπούσε κάποιον άλλον χωρίς καν να τον ενημερώσει ότι τον βιντεοσκοπούσε. Όταν στέκεται και παρακολουθεί υποτίθεται τα ζώα που παίζουν και δεν το κάνει καλοπροαίρετα, να του πει: “ξέρετε αυτό το κολάρο που έχετε, δεν κάνει να το χρησιμοποιείται μην σας φύγει ο σκύλος αλλά είναι μόνο για την εκπαίδευση του σκύλου” δεν το είπε ποτέ», είπε χαρακτηριστικά στο Mega.

Παράλληλα, δήλωσε πως «τον παρακολούθησε, τον έβαλε να το ξανακάνει για να τον τραβήξει βίντεο είδε το κολάρο που φορούσε ο σκύλος γιατί είχε γυρίσει ο πατέρας μου εκείνη την ώρα από το κυνήγι και δεν το είχε βγάλει ακόμα και του λέει: “πώς λειτουργεί το κολάρο… και ξανά κάν’ το να το δω, δηλαδή ξανά κάν’ το να το δείξω”».

«Αυτός ο κύριος ήρθε, έστησε μία ενέδρα σε έναν 70χρονο άνθρωπο με 90% αναπηρία που είναι 50 χρόνια κυνηγός, με άδειες οπλοφορίας, άδεια κυνηγιού. Φυσικά δεν γνωρίζει τον νόμο περί συντροφιάς ζώων γιατί 50 χρόνια που έχει τα σκυλιά του τα κυνηγετικά, είναι ο μόνος που μπορεί να τα ακουμπάει, εμείς δεν μπορούμε καν να τα χαϊδέψουμε γιατί πρέπει να ακούνε εντολές μόνο του κυνηγού και να είναι ζώα κυνηγετικά, δεν είναι συντροφιάς που έχουμε μέσα στο σπίτι μας και τα βγάζουμε βόλτα και έχουμε συγκεκριμένες διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, ότι ύστερα από σχετική καταγγελία και βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο κυνηγός συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο 15.600 ευρώ.