Ένας πατέρας του οποίου η κόρη του είχε βρεθεί στο ορφανοτροφείο της Καλλιθέας, που είχε καταγγείλει η Δόμνα Μιχαηλίδου, ανέφερε ότι στη δομή βρέθηκε η κόρη του μετά από ψεύτικες αναφορές, με αποτέλεσμα να μην την έχει δει ξανά έκτοτε.

Ο άνδρας μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «όταν ήταν 3,5 ετών έκαναν μια ανώνυμη καταγγελία ότι ο πατέρας βίαζε τη Μαρία… Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο και αθωώθηκα με βούλευμα. Εφόσον βγήκε το απαλλαχτικό βούλευμα για εμένα, έρχεται και δεύτερη καταγγελία του γαμπρού μου ότι βίαζε το παιδί». «Από εκεί ξεκίνησε ο Γολγοθάς για εμένα, το παιδί, για όλους», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «μας άρπαξαν την κορούλα μας».

Όπως αναφέρει λοιπόν, εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει δει το πλέον 8,5 ετών παιδί του, το οποίο έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

«Τη χτυπούσαν»

Στη συνέχεια, κατηγόρησε την δομή για κακοποίηση του παιδιού του, το οποίο κακομεταχειρίζονταν το ορφανοτροφείο, σύμφωνα με τον ίδιο.

«Μας έλεγε ότι φοβόταν, ότι πεινάει ότι δεν είχε κρεβάτι γιατί τον σήκωναν τα μεγαλύτερα παιδιά και αναγκαζόταν κοιμόταν στο πάτωμα. Μας έλεγε ότι η μαγείρισσα τα χτυπούσε με κουτάλα, ότι την έβαζαν τιμωρία σ’ ένα υπόγειο», είπε χαρακτηριστικά.

«”Δεν θέλω να πάω εκεί εκεί”. Με έπιανε από εδώ και έκλαιγε αυτή, έκλαιγα κι εγώ. Δεν θέλω, δεν μ’ αρέσει εκεί μέσα. Μην με πάτε εκεί. Θέλω να πάω σπίτι όχι εκεί», πρόσθεσε στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού.