Open Day Γραφιστικής & Πληροφορικής με ελεύθερη είσοδο, διοργανώνει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 29/9 στις 14.00, στις εγκαταστάσεις του (Βαλαωρίτου 9), με θέμα “Graphic design in the gaming experience”, καλώντας νέες και νέους που… γεννήθηκαν για να πετύχουν στο graphic design και το computing!

Στο πλαίσιο του Open Day, καταξιωμένοι επαγγελματίες που στελεχώνουν το ακαδημαϊκό δυναμικό του κορυφαίου ΙΕΚ στη Θεσσαλονίκη, θα απευθύνουν καλωσόρισμα και θα μιλήσουν στους ενδιαφερόμενους και νέους σπουδαστές για τα σύγχρονα εργαλεία που είναι διαθέσιμα για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη βιντεοπαιχνιδιών, αλλά και για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της videogaming βιομηχανίας. Κεντρικός εισηγητής, ο έμπειρος developer και εκπαιδευτικός του ΙΕΚ  ΑΛΦΑ, Αλέξανδρος Αδαμαντίδης, καθώς και οι κ.κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Στέφης, Μαριάννα Γκουτζελούδη, Ραφαήλ Τζώκας. 

Οι ενδιαφερόμενοι για σπουδές Γραφιστικής & Πληροφορικής– που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πού θα σπουδάσουν, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να αποκομίσουν σημαντικές συμβουλές και γνώσεις για το επάγγελμα που ονειρεύονται, ώστε να πάρουν την καλύτερη απόφαση για το μέλλον τους!

Γεννήθηκες για να ΠΕΤΥΧΕΙΣ στη Γραφιστική και την Πληροφορική. Πίστεψέ το!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου 2022:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλωρίτου 9, 2310- 552406
  • iekalfa.gr