Την ώρα που οι αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» την αίρεση που δρούσε ανενόχλητη τουλάχιστον για 10 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα, σχετικά με τους εξορκισμούς που πραγματοποιεί.

Όπως ανέφερε η εκπομπή Live News, μετά τις διώξεις που ασκήθηκαν, οι τελετές πραγματοποιούνται σε ξενοδοχείο με την κάμερα της εκπομπής να εντοπίζει μια οικογένεια που ταξίδεψε από το Περού στην Ελλάδα, αναζητώντας ένα «θαύμα».

«Είμαστε από το Περού και ήρθαμε για τον πατέρα Χάρη», είπε μια γυναίκα που έφερε στην Ελλάδα τον ανήμπορο και άρρωστο πατέρα της, τονίζοντας ότι «περιμένω για ένα θαύμα».

«Ζήτησαν τους τίτλους του σπιτιού μου»

Παράλληλα, στην εκπομπή του Mega μίλησε μια γυναίκα, η οποία ανέφερε ότι πήγε να πέσει θύμα της συγκεκριμένης αίρεσης, η οποία ζητούσε 4.000 ευρώ για να τις λύσει μάγια. Μάλιστα, καθώς η ίδια δεν είχε τα απαιτούμενα χρήματα, η αίρεση της πρότεινε να πουλήσει το σπίτι της.

«Μου είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου. Μία μαύρη γυναίκα, την είδα εκεί σε ένα βίντεο. Εκείνη με βρήκε στο κάμπινγκ στη Χαλκιδική. “Ξέρετε τι;” λέει, “σας παρακολουθώ από χθες, κάποιος σας έχει κάνει μάγια”. Ακριβώς αυτό είπε. Εντωμεταξύ εγώ πιστεύω στα μάγια», είπε χαρακτηριστικά.

«Και μου λέει “εγώ διάβασα τον χάρτη σου, σου έχουν κάνει μαύρα μάγια” λέει, “όμως αυτά δεν μπορούμε να τα λύσουμε τζάμπα, κοστίζουν πολλά, και μου λέει 4 χιλιάρικα”. Λέω εγώ: “Πού να βρω αυτά τα λεφτά;”. Και γυρνάει και λέει: “Εντάξει, μπορούμε να κάνουμε διακανονισμό”, λέω: “δε δουλεύω”. “Κυρία μου” λέει “μήπως έχεις χρυσαφικά να δώσεις;”. Εγώ πίστευα και άρχισα να κλαίω που δεν έχω λεφτά. Με ρώτησαν αν έχω σπίτι στην πρώτη συνάντηση, λέει “αν φέρεις τίτλους του σπιτιού σου, να κρατήσουμε εμείς ώστε να ξεχρεώσεις και να πάρεις τα χαρτιά πίσω”», πρόσθεσε στη συνέχεια.