Την ώρα που οι αρχές ερευνούν την «Εκκλησία των Εθνών» για τους εξορκισμούς που πραγματοποίησε σε δημόσια θέα στη Θεσσαλονίκη, ένας άνδρας μίλησε δημόσια και ανέφερε πως η σύζυγος του σχετίζεται με την συγκεκριμένη οργάνωση και μάλιστα παρίστανε την δαιμονισμένη.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή Live News και ανέφερε ότι έμαθε πως εκείνη συμμετέχει στις δραστηριότητες της οργάνωσης, από ένα βίντεο στο YouTube, όπου παρίστανε την δαιμονισμένη.

«Ήξερα ότι η γυναίκα μου πάει κάπου, ότι μαζεύονται κάπου… Βέβαια, την ρωτούσα που πήγαινε, μου έλεγε “πάμε σε κάποια σπίτια, μιλάμε, τραγουδάμε, ψήνουμε”. Το έμαθα όταν πρωτοείδα το βίντεο με τον εξορκισμό», είπε χαρακτηριστικά.

«Ή κάποιο θέατρο παίζει ή κάτι της δώσανε», σημείωσε και πρόσθεσε ότι «πάντα έλεγα στη γυναίκα μου ότι είναι απατεώνες και θα μας καταστρέψουν. Όταν είδα το βίντεο την πήρα τηλέφωνο και της είπα «τι είναι αυτά;». Μου είπε “δεν είμαστε εμείς”. Όταν είδα το κανονικό βίντεο από το site τους σοκαρίστηκα».

«Τόσα χρόνια πολεμάω και φωνάζω μόνος μου γι’ αυτή την οργάνωση και αυτόν τον άνθρωπο…», είπε μεταξύ άλλων, για την οργάνωση που μετρά πάνω από 10 χρόνια δράσης μόνο στη Θεσσαλονίκη και πλέον απασχολεί τις αρχές.