Βίντεο-ντοκουμέντο δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει ένα σοκαριστικό τροχαίο στη Κόρινθο, καθώς ένας οδηγός παρασέρνει έναν πεζό και στη συνέχεια βάζει όπισθεν, περνάει από πάνω του και έπειτα καλεί στο τηλέφωνο άλλο άτομο για να αναλάβει την ευθύνη.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρία χρόνια στον Αγ. Γεώργιο της Κορίνθου με θύμα έναν 19χρονο,με το βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα, να δείχνει τον νεαρό να περπατάει στο δρόμο.

Τότε, ένα αυτοκίνητο που διέρχεται από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα παρασέρνει τον πεζό, στη συνέχεια σταματάει και κάνει όπισθεν, πατώντας ξανά τον 19χρονο. Ο οδηγός βγαίνει έξω από το όχημα κοιτάζει τον νεαρό και καλεί κάποιον στο τηλέφωνο. Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίζεται ένας άνδρας τον οποίο φαίνεται να γνωρίζει και μαζί πάνε πάνω από τον 19χρονο.

Το ασθενοφόρο καταφθάνει λίγα λεπτά αργότερα, με τον οδηγό να απομακρύνεται από το σημείο πεζός, ενώ εμφανίζεται η αδελφή του, η οποία ενημερώνει το πλήρωμα του ασθενοφόρου ότι είναι εκείνη η οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε τον νεαρό.

Ο νεαρός παρά τα βαριά τραύματα που είχε σε όλο το σώμα του κατάφερε να επιζήσει και πλέον είναι μεν καλά στην υγεία του, αλλά συνεχίζει να δίνει μάχη για την πλήρη αποκατάσταση.