Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες Παρόχων για το νέο πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ (π. ΟΑΕΔ) για τους συνταξιούχους του ο ΕΦΚΑ/π. ΟΑΕΕ. Τους προσωρινούς Πίνακες Παρόχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού Συνταξιούχων e-ΕΦΚΑ (πρώην ΟΑΕΕ), μπορείτε να τους δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.dypa.gov.gr/koinenkos toyrismos-chia-sintaksioukhoys e-efka-prwin-pace.

Oι πάροχοι που υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για τον Κοινωνικό Τουρισμό ΔΥΠΑ, βλέποντας τα προσωρινά αποτελέσματα, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση από σήμερα, Τετάρτη 3 Αυγούστου και ώρα 11:00 έως και την Παρασκευή 5 Αυγούστου και ώρα 10:00.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται ΕΔΩ

Οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών. Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται ηλεκτρονικά δεν εξετάζονται.

Το πρόγραμμα που ξεκίνησε χθες, την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων για τους παρόχους θα είναι 12μηνης διάρκειας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.dypa.gov.gr/koinonikos-toyrismos.