Στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι το Εφετείο, μετά την καταδίκη του για δυο βιασμούς αναφέρθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης μέσω μιας σειράς instastories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός τόνισε πως ντρέπεται για τη χώρα του και το σωφρονιστικό της σύστημα το οποίο χαρακτήρισε «εμετικό».

Μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης ώστε να εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση της αποφυλάκισης του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, υπογράμμισε πως: «Σηκώθηκε ο Ντοστογέφσκι απ’ τον τάφο του για να γράψει το Έγκλημα και ατιμωρησία».

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Χρανιώτης έγραψε: «Αυτή τη στιγμή που βρίσκομαι εκτός Ελλάδας, αν κάποιος με ρωτήσει από πού είμαι, θα του πω ψέμματα γιατί απλούστατα ντρέπομαι για τη χώρα μου και το σωφρονιστικό της εμετικό σύστημα. Ντροπή και αίσχος. Συνταγή επιτυχίας. Βίασε – πέρνα ένα χρόνο στη στενή – μετά φτου ξελεφτερία και μετά βλέπουμε. Ενοχή και ελευθερία. Όταν το παράδοξο γίνεται πραγματικότητα. Σηκώθηκε ο Ντοστογέφσκι απ’ τον τάφο του για να γράψει το Έγκλημα και ατιμωρησία» συμπλήρωσε.