Η απόκτηση κατοικίας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μελήματα και κατορθώματα μίας οικογένειας. Ειδικά, στην Ελλάδα, όπου γενιές και γενιές έχουν μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, πέρα από τη συναισθηματική του αξία, το σπίτι αποτελεί και ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, που θα πρέπει να προστατεύεται.

Στην χώρα μας ωστόσο τα ποσοστά ασφάλισης κατοικίας είναι αρκετά χαμηλά. Ίσως γιατί ως λαός δεν είμαστε και τόσο προνοητικός, ίσως γιατί θεωρούμε ότι δεν θα συμβεί σε εμάς ή ίσως γιατί δεν έχουμε βρει το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας.

Το αποτέλεσμα είναι το ποσοστό των ασφαλισμένων κατοικιών σε σχέση με τον συνολικό αριθμό τους στη χώρα, να παραμένει ιδιαίτερα χαμηλό. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν όμως είναι πολλοί και η ασφάλιση κατοικίας μπορεί να μας προστατεύσει και να μας σώσει από πολύ κόπο, άγχος και έξοδα.

Μέσα από την ασφάλεια της κατοικίας μας προστατεύουμε, όχι μόνο την οικοδομή, αλλά και το περιεχόμενο. Πρόκειται για μία παράμετρο η οποία συχνά αμελείται, ωστόσο είναι πολύ σημαντική αν αναλογιστεί κανείς τη χρηματική αξία όλων των αντικειμένων που υπάρχουν σε ένα σπίτι.

Δεν είναι βέβαια όλες οι ανάγκες ίδιες. Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέξει κανείς ένα πακέτο το οποίο να είναι προσαρμοσμένο στις δικές του ανάγκες και το οποίο θα του προσφέρει την απαραίτητη προστασία που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή.

Η Minetta αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας του σπιτιού και γι’ αυτό είναι πάντα δίπλα στους ασφαλισμένους, προσφέροντας ουσιαστικές λύσεις, μέσα από ειδικά μελετημένα ασφαλιστικά προγράμματα, που ανταποκρίνονται σε ένα πλήθος κινδύνων, για την ασφάλιση της κύριας & εξοχικής κατοικίας, το στεγαστικό δάνειο και τους κοινόχρηστους χώρους, ακόμα και για κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου bnb).

Θέλοντας να ανταποκριθεί ακόμα καλύτερα στις σύγχρονες ανάγκες των ασφαλισμένων παρουσιάζει το ΝΕΟ πρόγραμμα Home Pack Apartment, το οποίο αφορά διαμερίσματα ορόφου.

Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα αφορά διαμερίσματα κατασκευής μετά το 1980. Περιλαμβάνει όλες τις καλύψεις (βασικές & προαιρετικές), χωρίς απαλλαγές, με εξαίρεση την κάλυψη του σεισμού.

Η ασφάλιση κατοικίας είναι σε θέση να προστατέψει τα όνειρα, τις μνήμες και όλα όσα αντικατοπτρίζει το σπίτι μας. Μπες στο minetta.gr και μάθε πώς μπορείς να προστατέψεις την περιουσία σου.

Επιπλέον, κατέβασε την εφαρμογή MinettaΑpp και απέκτησε πρόσβαση σε ένα πλήθος χρήσιμων υπηρεσιών!

ΜΙΝΕΤΤΑ ασφαλίζει ό,τι αξίζει!