Η Τζωρτζίνα όσο καιρό ήταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο έλαβε δύο φορές κεταμίνη από τους γιατρούς, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας ότι η Αστυνομία πρέπει να εξετάσει όλα τα στοιχεία.

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Live News» και ανέφερε πως «η κεταμίνη χορηγήθηκε τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 κατά τη διασωλήνωση της Τζωρτζίνας». Παρόλα αυτά, πρόσθεσε πως «η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο δεν είναι υπεύθυνες για το θάνατο της 9χρονης οι δύο παλαιότερες δόσεις».

«Ωστόσο στις 29 Ιανουαρίου έχουμε διασωλήνωση, στην προσπάθεια ανάνηψης του παιδιού, όμως δεν έχουμε χορήγηση κεταμίνης», συμπλήρωσε στη συνέχεια και τόνισε πως είναι ένα γεγονός που πρέπει να μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών.

Αίτημα αποφυλάκισης τις επόμενες μέρες

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών στη Πάτρα, δήλωσε πως μπορεί να υποβάλει σε λίγες μέρες αίτημα αποφυλάκισης για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η αίτησή μας θα πρέπει να είναι εμπεριστατωμένη, να έχει έγγραφα που τη συνοδεύουν, είμαστε εν αναμονή και περιμένουμε για να τύχουμε καλύτερης υποστήριξης του αιτήματός μας», είπε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται, ότι λίγο νωρίτερα στην εκπομπή του Mega μίλησε γιατρός από το νοσοκομείο Παίδων και περιέγραψε την Ρούλα Πισπιρίγκου ως «απαθή» και «ψυχρή», για την στιγμή που έμαθε ότι πέθανε η Τζωρτζίνα.