Δείξτε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας για τους άνδρες της ζωής σας με ένα δώρο. Ένα δώρο εκφράζει την αγάπη και την εκτίμηση στους ανθρώπους που αγαπάμε. Πώς θα ξέρεις όμως, ποιο είναι το κατάλληλο για εκείνον; Η επιλογή του δώρου θα πρέπει να γίνει βάση τα ενδιαφέροντα του, τον χαρακτήρα του, το επάγγελμα του και φυσικά και του budget που διαθέτεις.

Ένα πορτοφόλι ή μια τσάντα, τύπου backpack ή χιαστί, είναι ένα δώρο χρήσιμο και πρακτικό. Θα το έχει πάντα μαζί του, στην βόλτα αλλά και στην δουλεία και θα τον βοηθήσει να βάλει σε τάξη τα πράγματα του και να μην τα χάνει.

Το πουκάμισο είναι πάντα μία safe επιλογή, εάν το dress code της δουλειάς του είναι τέτοιο ή του αρέσει να ντύνεται καλά στην καθημερινότητα του. Αν πάλι έχει πολλά στην ντουλάπα του ή βαριέστε το σιδέρωμα, μπορείτε να επιλέξετε μια γραβάτα για να ολοκληρώσει το ντύσιμο του. Όσες και να έχει ποτέ δεν θα είναι αρκετές. Ένα δώρο οικονομικό αλλά και ασφαλές όταν δεν γνωρίζετε ακριβώς το νούμερο του.

Μην ξεχνάμε όμως ότι έρχεται και καλοκαίρι. Ένα μαγιό θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τις εξορμήσεις του στις παραλίες. 

Από τις πιο εύκολες επιλογές είναι ένα T-Shirt. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι το νούμερο που φοράει.

Σε low budget επιλογές προτείνουμε το μπρελόκ, το οποίο θα αγαπήσει, δεδομένου ότι θα βρείτε κάτι που να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα του. Ειδάλλως, επιλέξτε ένα βραχιόλι.

Εάν η σχέση σας είναι πιο προσωπική και θέλεις να τον κρατήσεις περισσότερες ώρες σπίτι, η επιλογή πιτζάμας ή ενός ζευγαριού παντόφλες θα τον κρατήσουν ζεστό και άνετο τον χειμώνα αλλά και δροσερό το καλοκαίρι. Εάν πάλι θέλεις να ανάψεις τα αίματα, τα εσώρουχα είναι μάλλον η σωστή επιλογή για το δώρο του.

Σε κάθε περίπτωση, στο κατάστημα Eros θα βρεις αυτό που ψάχνεις σε ένα μεγάλο εύρος τιμών. Η προσωπική σας σχέση, ο χαρακτήρας του αλλά και οι συνήθειες του, είναι αυτά που θα σε κάνουν να πάρεις την τελική σου απόφαση και είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψει.

Επικοινωνία:

Διεύθυνση: Δαιδάλου 29, Ηράκλειο Κρήτης

Online Shop: e-eros.gr