Για το ελληνικό #metoo και τις αποκαλύψεις στο χώρο του μίλησε ο Δημήτρης Αποστόλου στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο γνωστός σεναριογράφος αποκάλυψε ότι «υπάρχουν κι άλλοι» που «έκαναν τέρατα» πλην των προφυλακισμένων Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ο Παύλος Χαϊκάλης είναι φίλος μου, είναι ένας αυθόρμητος και παρορμητικός άνθρωπος, βαθιά καλός. Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπήρξε κακοποιητικός. Μπορεί να έκανε βλακείες αλλά αυτό» είπε αρχικά.

«Για τα υπόλοιπα φαινόμενα, μη γελιόμαστε, μη λέμε ότι θέλουμε, μικρή χώρα είμαστε και γνωριζόμαστε, τα ξέραμε όλοι» συνέχισε με την Κατερίνα Καινούργιου να ρωτά «λες για Λιγνάδη-Φιλιππίδη;».« Μιλάμε για στρατούς από πίσω. Αν ανοίξουν στόματα, θα βγουν τέρατα. Φυσικά και υπάρχουν κι άλλοι. Και δε μιλώ μόνο για βιασμούς. Δεν είναι μόνο οι βιασμοί κακοποίηση» τονίζει ο Δημήτρης Αποστόλου.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Δημήτρης Αποστόλου ανέφερε: «Ο Γιώργος είναι πολύ δύσκολο παιδί. Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτό που ακούω με ξαφνιάζει, αλλά και πάλι με ξαφνιάζει. Είναι πολύ εκρηκτικός σαν άνθρωπος. Το θέατρο είναι σκληρό μαγαζί».