Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε ο Γιώργος Καπουτζίδης τον Πάνο Νάτση. Ο 31χρονος Πάνος Νάτσης τραυματίστηκε θανάσιμα τα ξημερώματα του Σαββάτου έπειτα από τροχαίο που είχε με τη μηχανή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης, συγκλονισμένος από την απώλεια του ηθοποιού, δεν είχε καταφέρει να μιλήσει για τον χαμό του ηθοποιού.

Το βράδυ της Κυριακής, μετά το τέλος της παράστασης «Glorious: Η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε απ’ τη γη» στο θέατρο Ήβη, ο Γιώργος Καπουτζίδης με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον αγαπημένο του συνεργάτη και φίλο.

Δείτε το βίντεο:

«Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός κι ένας σπάνιος άνθρωπος»

«Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί» ανέφερε συγκινημένος ο Γιώργος Καπουτζίδης.