Παρούσα στο τραγικό περιστατικό όπου ένας 77χρονος έχασε τη ζωή του, όταν βγήκε από το σπίτι του στα Μελίσσια για να πάει στο φαρμακείο και γλίστρησε, ήταν η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια περιέγραψε τις στιγμές που έζησε και την εικόνα που τη στιγμάτισε.

«Χθες στην προσπάθειά μου να δω μέχρι ποιο σημείο μπορώ να προσπελάσω για να έρθω στο στούντιο να δουλέψουμε, είδα κόσμο μαζεμένο στα Μελίσσια, κάτω από την κατηφόρα. Το λέω και με πιάνει ταχυκαρδία. Ήταν κάτω πεσμένος ένας άνθρωπος και μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον» είπε αρχικά.

«Ήταν ο 77χρονος που, στην προσπάθειά του να πάει στο φαρμακείο, ο άνθρωπος γλίστρησε, χτύπησε στον πάγο και πέθανε. Τώρα αν ήταν από παθολογικά αίτια ή από την πτώση του, δε θα μπούμε στη διαδικασία να το αναλύσουμε» προσέθεσε.

«Αλλά θα κάνω ένα σχόλιο, γιατί αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το καταλάβεις να μην μπορεί να πλησιάσει ασθενοφόρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ήταν η σοκαριστική στιγμή όταν το ασθενοφόρο έφτασε μετά από πολλά λεπτά και το σώμα του ήταν πια άκαμπτο. Ήταν η πιο σκληρή εικόνα που μπορούσα να αντικρίσω. Ήταν εκεί που είπα “αυτά είναι προβλήματα”» κατέληξε, φορτισμένη συναισθηματικά η Ιωάννα Μαλέσκου.