Ο αντίκτυπος της κακοκαιρίας Ελπίδα παραμένει αισθητός ακόμη και τώρα στην Αττική. Στην Λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», πολλά αυτοκίνητα παραμένουν θαμμένα κάτω από το χιόνι τόσο στο ρεύμα της ανόδου, αλλά και της καθόδου.

Επιπλέον, γιατροί και νοσηλευτές παραμένουν αποκλεισμένοι για περισσότερες από 40 ώρες εντός του νοσοκομείου, καθώς δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους λόγω της κατάστασης που επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» του τηλεοπτικού σταθμού Mega, κατά μήκος του δρόμου υπάρχουν κλαδιά από δέντρα, αλλά και σημεία που το χιόνι φτάνει τους 40-50 πόντους, ενώ ενδεικτική της κατάστασης είναι και η είσοδος του «Γεννηματάς», όπου το χιόνι έχει καλύψει τα πάντα.

Καθυστερεί ο καθαρισμός της Αττικής Οδού

Την ίδια ώρα, δύσκολη παραμένει η κατάσταση και στην Αττική Οδό, με πολλά εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και ο καθαρισμός του δρόμου. Σημαντικά είναι και τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε πολλούς δήμους της Αττικής με πεσμένα δέντρα από την κακοκαιρία που ακόμα δεν έχουν απομακρυνθεί.