Nestlé και Starbucks λανσάρουν το ρόφημα σοκολάτας, STARBUCKS® Signature Chocolate 42% για απολαυστικές στιγμές στο σπίτι αφού το πολύ-αναμενόμενο ρόφημα σοκολάτας είναι διαθέσιμο σε super market και e-shops.

Oι λάτρεις της σοκολάτας μπορούν να απολαύσουν πλέον στο σπίτι τους την πλούσια, βελούδινη και τόσο σοκολατένια γεύση που μόνο μια ζεστή κούπα Starbucks® Signature Chocolate μπορεί να προσφέρει. Το νέο ρόφημα σοκολάτας STARBUCKS® Signature Chocolate 42% περιέχει ένα υπέροχο μείγμα από κόκκους κακάο που προσφέρει μια βελούδινη υφή και πλούσια γεύση σοκολάτας η οποία συνδυάζεται με γάλα, για να δημιουργήσουν το ρόφημα σοκολάτας STARBUCKS® που όλοι αγαπάμε.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του ροφήματος STARBUCKS® Signature Chocolate 42% στο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο και τη διάθεσή του  στην ελληνική αγορά ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να απολαμβάνουν την υπέροχη γεύση του στο στίτι τους. Το συγκεκριμένο ρόφημα σοκολάτας είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας κακάο, 100% πιστοποιημένο από τη Rainforest Alliance, και είμαστε σίγουροι ότι θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους λάτρεις των Starbucks® και όχι μόνο!», σημειώνει ο κ. Γιάννης Μιχαλόπουλος, Επικεφαλής Σοκολατών, Μαγειρικών και Στιγμιαίων Ροφημάτων στη Nestlé Ελλάς.

Η κυκλοφορία του ροφήματος STARBUCKS® Signature Chocolate έρχεται να προστεθεί στη γκάμα των προϊόντων που έχουν δημιουργήσει με επιτυχία η Nestlé και τα Starbucks τα τελευταία τρία χρόνια. Nestlé και Starbucks έφεραν στην αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων των καφέδων σε κόκκους, των ψημένων και αλεσμένων καφέδων καθώς και των καψουλών Starbucks® οι οποίες αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας καφέ και τεχνολογίες συστημάτων Nespresso® και Nescafé® Dolce Gusto® καθώς και κόκκους καφέ για αυτόματες μηχανές Espresso.

Nestlé και Starbucks συνεχίζουν να συνεργάζονται στενά για την ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων, ενισχύοντας και διευρύνοντας τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει η μάρκα Starbucks® παγκοσμίως.