Ολοένα και πιο δύσκολη γίνεται η κατάσταση στο Νοσοκομείο της Λαμίας λόγω της ροής των εισαγωγών καθώς τα κρούσματα κορονοϊού στη Φθιώτιδα είναι αυξημένα. Τις τελευταίες ημέρες γέμισαν και οι έξι επιπλέον κλίνες στη ΜΕΘ Covid.

Την Παρασκευή (11/11) γέμισαν οι πέντε από τις έξι κλίνες, με την τελευταία να δίνεται το βράδυ της Δευτέρας (15/11) σε 67χρονο άνδρα από την Λαμία. Ο συγκεκριμένος ασθενής νοσηλευόταν από τις 11 Νοεμβρίου στην κλινική Covid. Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ. Ο συγκεκριμένος άνδρας σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας lamiareport.gr είναι εμβολιασμένος, όπως και άλλοι τρεις ασθενείς στη ΜΕΘ.

Στην κλινική Covid, όπου νοσηλεύονται άνθρωποι οι οποίοι κρίθηκε πως δεν χρειάζεται να εισαχθούν στη ΜΕΘ, μπήκαν το 24ωρο επτά νέοι ασθενείς, ανεβάζοντας τους νοσηλευόμενους στους 54. Οι δύο είναι από τη Λαμία, δύο από το Δήμο Δομοκού, ένας από το Δήμο Λοκρών, μία από το Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας κι ένας από χωριό της Φωκίδας. Κανείς τους δεν ήταν εμβολιασμένος. Στο σύνολο των 54 ασθενών που νοσηλεύονται, μόλις οι επτά είναι εμβολιασμένοι.