Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 27χρονου που πέθανε μετά από τραυματισμό σε αγώνα motocross στα Γιαννιτσά, λέγοντας ότι ζει την πιο μαύρη περίοδο της ζωή του. Ο 27χρονος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του 5ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα των Γιαννιτσών στις 17 Οκτωβρίου και ξεψύχησε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης μετά από μάχη 17 ημερών.

Λίγες ώρες πριν την κηδεία του γιου του, παραμένει συντετριμμένος και μιλώντας στο Mega, αναφέρει ότι «οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν αλλά δυστυχώς το τραύμα ήταν πολύ μεγάλο και δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει».

«Μόνο στο πρώτο τεστ εγκεφαλικού θανάτου που του έκαναν τότε εκεί αντέδρασε και συνέχισαν τη θεραπεία, αλλά το τραύμα ήταν πολύ μεγάλο» λέει και συμπληρώνει ότι «το κεφάλι, δεν είναι όπως θα σπάσεις το χέρι και θα γίνει σε έναν μήνα». «Ο Θεός τον ήθελε μαζί του. Η μοίρα του ήταν εκεί» λέει ο πατέρας.

Η κηδεία του 27χρονου είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (5/11).

Μάχη δίνει ο δεύτερος τραυματίας

Ο δεύτερος τραυματίας, ο 16χρονος που στεκόταν δίπλα στον 27χρονος δίνει τη δική του μάχη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τα νέα που μεταφέρει για εκείνον ο πατέρας του, είναι ευχάριστα.

«Επανήλθε 100%. Πριν 2 μέρες πήγε η γυναίκα μου και ήταν τόσο καλά που της είπε “πότε θα φύγουμε”» αναφέρει ο πατέρας του.

Τα δύο παιδιά μετά τον τραυματισμό τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και από εκεί στη Θεσσαλονίκη όπου διασωληνώθηκαν.