Πατέρας δύο μικρών παιδιών είναι ο 20χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο ντελιβερά στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, με τη μοτοσυκλέτα του θύματος να κόβεται στα δύο.

Ο νεαρός με καταγωγή από την Αλβανία οδηγούσε ένα αυτοκίνητο που ανήκει στον θείο του, ενώ ο ίδιος δεν είχε δίπλωμα παρόλο που το οδηγούσε πολύ συχνά, σύμφωνα με την εκπομπή TLive του Alpha. Έλεγε σε όλους ότι λατρεύει τα σπορ αυτοκίνητα, ενώ το αυτοκίνητο με το οποίο παρέσυρε τον ντελιβερά το είχε τρακάρει ξανά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν μπορούσε να βγάλει δίπλωμα γιατί δεν είχε μάθει ελληνικά και δεν είχε δώσει εξετάσεις.

Μάζευε σίδερα με τρίκυκλο

Σύμφωνα με μαρτυρίες, όπως αναφέρεται στην εκπομπή, ο 20χρονος κατοικεί με τη σύζυγό του και τα δύο μικρά παιδιά τους, αλλά και τους γονείς του, όπως και κάποια από τα αδέρφια του σε ένα σπίτι, με τους γείτονες να επισημαίνουν ότι η οικογένεια ζει φτωχικά. Συνολικά στο ίδιο σπίτι φέρεται να ζουν εννέα άτομα.

Μάλιστα όλοι εξασφάλιζαν τα προς το ζην μαζεύοντας σίδερα με ένα τρίκυκλο, τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν.

Γείτονες έκαναν λόγο για μια οικογένεια μεταναστών που δεν είχε δώσει δικαιώματα. Το σπορ αυτοκίνητο το οδηγούσε συχνά και το έβλεπαν συχνά τρακαρισμένο.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου. Από τη σφοδρή σύγκρουση, η μοτοσικλέτα του 47χρονου ντελιβερά κόπηκε στα δύο και κομμάτια της πετάχτηκαν 200 μέτρα μακριά. Ένα τμήμα της μηχανής παρέμενε καρφωμένο κάτω από το σπορ αυτοκίνητο ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ακόμη σταθμευμένα οχήματα.

Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, εγκατέλειψε αβοήθητο στην άσφαλτο τον 47χρονο, και απομακρύνθηκε πεζός από το σημείο. Τελικά εντοπίστηκε σε έναν πεζόδρομο και συνελήφθη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ιπποκράτειο», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε στα τραύματά του.