Ένα απίστευτο σχόλιο για όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα, όπου ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δέχτηκε επίθεση λεκτική και σωματική από ιδιοκτήτη ταβέρνας όταν ζήτησε να γίνουν έλεγχοι των πιστοποιητικών εμβολιασμών, έκανε ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Λέσχη 97,6 ο κ. Αλέκος χαρακτήρισε διαφήμιση ό,τι έγινε στην ταβέρνα της πόλης και γελώντας περιέγραψε τι του είπε μια δημοσιογράφος που του τηλεφώνησε.

«Πέρα από όλο αυτό τον θόρυβο έγινε και μια διαφήμιση για την περιοχή» είπε. «Διαφήμιση ή δυσφήμιση;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνος επέμεινε: «Διαφήμιση. Μάθανε την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα και κάποιοι που δεν τα ήξεραν. Με παίρνουν από ένα κανάλι, είμαι σε μια ταβέρνα και μου λέει “δέρνουν και εκεί;” το είπε τόσο ωραία. Τους είπα “ελάτε να σας κάνω το τραπέζι”».

Βασιλακόπουλος: Δέχομαι μεγάλη στοχοποίηση

Νωρίτερα μιλώντας στο Newsbeast ο κ. Βασιλακόπουλος είπε ότι δέχεται μεγάλη στοχοποίηση.

«Σκέφτομαι να ζητήσω αστυνομική προστασία. Δέχομαι πια πολλή μεγάλη στοχοποίηση» λέει ο καθηγητής πενευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος στο Newsbeast για την επίθεση που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο. Όπως προσθέτει: «Την επόμενη φορά που θα πάω στην ταβέρνα και κάποιος θα θέλει να με συμμαζέψει, όπως είπε για εμένα ο πρόεδρος εστιατόρων Αττικής, τι θα κάνω; Υπήρξε άνθρωπος που χθες όταν μίλαγα στην τηλεόραση μου έστειλε μήνυμα που ανάμεσα στα άλλα έλεγε: “αν έχω πρόβλημα στη δουλειά μου θα σε φάει το μαύρο φίδι, άντε ψόφα, βγάλε τον καρκίνο της Φώφης, εσύ και τα παιδιά σου» είπε.

Και πρόσθεσε: «Λίγες μέρες νωρίτερα, σε μια ταβέρνα πάλι, σηκώθηκε ένας μεγάλος άνθρωπος και άρχισε να με βρίζει μπροστά στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου. Αν μπείτε στο facebook μου θα συγκλονιστείτε. Επίτηδες δεν μπλοκάρω κανένα σχόλιο. Με τέτοια άρρωστα μυαλά πρέπει να απευθυνθούμε πια σε ψυχολόγους και επικοινωνιολόγους, όχι σε πνευμονολόγους. Πρέπει να αναλάβουν άλλοι επιστήμονες, οι οποίοι γνωρίζουν τη ψυχολογία των μαζών».