Η κακοκαιρία Μπάλλος προκάλεσε πολλά προβλήματα στο οδικό δίκτυο της Θεσσαλονικής καθώς επίσης και της Κεντρικής Μακεδονίας. Λόγω του μεγάλου όγκου των υδάτων η Τροχαία και η Πολιτική Προστασία ήταν επί ποδός για ν’ αντιμετωπίσει τις προκλήσεις.

Μεταξύ αυτών και το ότι κατακλύστηκε από νερό – και διάφορα υλικά που παρέσυρε μαζί του – η Εγνατία Οδός. Έτσι, οι αρχές αποφάσισαν να κλείσουν το δρόμο στο ύψος της Ρεντίνας. Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στο δρόμο Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας. Η αδιάκοπη βροχόπτωση τις τελευταίες ώρες προκάλεσε υπερχείλιση των υδάτων τα οποία έφτασαν μέχρι το δρόμο Θεσσαλονικής – Καβάλας.

Με δεδομένο πως η διαδρομή ήταν απροσπέλαστη, οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έβαλαν «στοπ» στην κυκλοφορία. Το αποτέλεσμα ήταν οι οδηγοί να εγκλωβιστούν και να περιμένουν για περισσότερες από δύο ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες του thes.gr.

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε το thes.gr:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.