Τραγική κατάληξη στις έρευνες για τον 69χρονο βοσκός στα Μεσοχώρια Ευβοίας, που πριν από λίγο βρέθηκε νεκρός. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο άντρας, ο οποίος είναι το πρώτο θύμα της κακοκαιρίας Μπάλλος, εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική, ο 69χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός κοίτης ρέματος στην περιοχή κοντά στο συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων Τσακαίοι.

Κακοκαιρία Μπάλλος – Εύβοια: Το χρονικό της εξαφάνισης και η έκκληση για βοήθεια

O 69χρονος βοσκός είχε καλέσει την Πυροσβεστική για να ζητήσει βοήθεια, καθώς είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή. Βρέθηκε νεκρός μακριά από το αυτοκίνητό του, το οποίο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά την ώρα της καταιγίδας. Προηγούμενα βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο άτυχος άνδρας επικοινώνησε το απόγευμα της Πέμπτης ζητώντας βοήθεια λέγοντας «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» και από εκεί και μετά έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου του.

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ. Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Τις προσπάθειες συνδράμουν Λιμενικό και εθελοντές.