Απομακρύνθηκε με τη βοήθεια γερανού το λεωφορείο που το «κατάπιε» το οδόστρωμα το πρωί της Παρασκευής (15/10) στη Θεσσαλονίκη, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή από την κακοκαιρία Μπάλλος. Στην επιχείρηση ανέλκυσης του οχήματος χρησιμοποιήθηκε γερανοφόρο όχημα, το οποίο έπειτα από προσπάθειες κατάφερε να το βγάλει και πάλι στην άσφαλτο, όπως αναφέρει το GRTimes.gr.

Μετά την ανέλκυση του λεωφορείου στον κεντρικό δρόμο της Εθνικής Αντιστάσεως αποκαλύφθηκε μια τεράστια τρύπα αρκετών μέτρων, η οποία καλύπτει και δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μετά την απομάκρυνση του λεωφορείου ο δρόμος παραμένει κλειστός και η τροχαία συνεχίζει την εκτροπή της κυκλοφορίας.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση:

Πώς περιγράφει ο οδηγός το περιστατικό

Σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός, σύμφωνα με το GRTimes.gr, ο οποίος μίλησε στο τοπικό μέσο για το πρωτοφανές περιστατικό.

«Το πρωί 6.15 περίπου έφτασα σε αυτό το φανάρι. Κουβαλούσα ανθρώπους οι οποίοι πηγαίνανε στο εργοστάσιο. Όταν έφτασα εδώ, σταμάτησα να πάρω δύο άτομα που ήταν στη στάση. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να υποχωρεί ο δρόμος. Έκανα όπισθεν για να το προλάβω, αλλά δεν πρόλαβα και μπήκαμε μέσα στο κενό» αναφέρει.

«Την ώρα που σταμάτησα ακούστηκα ένα κρακ, γι αυτό και επιχείρησα να το τραβήξω πίσω. Ήταν 10 άτομα μέσα στο λεωφορείο, όλοι μια χαρά στην υγεία τους» συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: