Ένα μήνα μετά το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή του Mad Clip, φίλος του τράπερ έπεσε θύμα τροχαίου και βρίσκεται διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το τροχαίο συνέβη στην περιοχή του Νέου Βουτζά, στη Λεωφόρο Μαραθώνος λίγο μετά την εκκλησία της Ανάληψης στη διασταύρωση της Ραφήνας και ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ο νεαρός Θανάσης.

Ο πατέρας του νεαρού Θανάση ο οποίος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «T-Live» απεύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να το πει καθώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο νεαρός είναι πολύ έμπειρος οδηγός και θεωρεί πως υπάρχει εμπλοκή και άλλου οδηγού στο τροχαίου.

«Προσεύχομαι για εκείνον. Το λιοντάρι μου έχει λαβωθεί, δεν πρόκειται να κάνω πίσω» είπε με δάκρυα στα μάτια ο κ. Σταμάτης, πατέρας του Θανάση.

Όμως και ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, μιλώντας στην εκπομπή του Alpha απεύθυνε έκκληση για μάρτυρες καθώς θεωρεί ότι ενδέχεται να υπάρχει εμπλοκή και άλλου οχήματος το οποίο προσέκρουσε πάνω σε αυτό του Θανάση και το έβγαλε από την πορεία του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.