Έχουν ήδη προταθεί εναλλακτικές λύσεις διαμονής, που περιλαμβάνουν ξενοδοχεία και διαμερίσματα, αναφέρουν πηγές του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας σχετικά με αρκετούς σεισμόπληκτους στο Αρκαλοχώρι του Ηρακλείου Κρήτης -περιλαμβανομένης μητέρας και βρέφους δέκα ημερών- που παραμένουν σε σκηνές μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,8 Ρίχτερ.

Πηγές του υπουργείου απαντούν σε σχετικά δημοσιεύματα αναφέροντας πως «έχουν ήδη προταθεί εναλλακτικές λύσεις σε όσους ανθρώπους διαμένουν σε σκηνές, συμπεριλαμβανομένων και ευάλωτων περιπτώσεων -όπως μια νεαρή μητέρα με βρέφος λίγων ημερών– προκειμένου να μην παραταθεί η παραμονή τους στις σκηνές».

«Οι εναλλακτικές αυτές λύσεις περιλαμβάνουν ξενοδοχεία και διαμερίσματα που έχουν διατεθεί για τη φιλοξενία τους μέχρι να δρομολογηθούν μονιμότερες λύσεις κοντά στον τόπο κατοικίας τους» κατά τις ίδιες πηγές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.