Τη διαχείριση απαιτήσεων επαγγελματικού δάνειου συνταξιούχου αγρότη ανέλαβε η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας, η οποία ανακοίνωσε πως το δάνειο του προσώπου αυτού «είχε επιβαρυνθεί με σημαντικά πανωτόκια λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας του ιδίου και ταυτόχρονης απώλειας της συζύγου του».

«Έπειτα από διαπραγματεύσεις με το πιστωτικό ίδρυμα», η ΕΕΚΕ ενημερώνει πως κατάφερε να καταλήξει σε «συμφωνία ρύθμισης του οφειλόμενου ποσού ύψους 37.000 ευρώ με τη διαγραφή εξόδων και τόκων υπερημερίας 31.000€ και την εφάπαξ καταβολή ποσού 6.000€ για την εξόφληση του συνόλου του δανείου».

Ακόμη, επετεύχθη «η διάσωση της κύριας κατοικίας του δανειολήπτη αλλά και του αγροτεμαχίου που συντηρούσε την οικογένεια του».

Καταληκτικά, η Ένωση επισημαίνει πως «παρέχει από το 2010 στους καταναλωτές υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους προς τα πιστωτικά ιδρύματα» και καλεί τους «καταναλωτές που αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη ρύθμιση των οφειλών τους, να επικοινωνούν με την Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.