Το θανατηφόρο τροχαίο του Mad Clip έχει μπει στο μικροσκόπιο της Τροχαίας, προκειμένου να διαλευκανθεί πως ο γνωστός trapper έχασε τον έλεγχο της Porsche στη Βουλιαγμένη με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε κολώνα και να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο Mad Clip φαίνεται να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, η οποία ενδεχομένως να ξεπερνούσε τα 150 χιλιόμετρα την ώρα.

Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί τίποτα και με τις έρευνες για το τροχαίο να συνεχίζονται, οι Αρχές έχουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το τι συνέβη με δευτερόλεπτα πριν η Porsche βγει εκτός πορείας και πλαγιολισθήσει για περίπου 100 μέτρα και να διαλυθεί πάνω στην κολώνα φωτισμού.

Μερικές μαρτυρίες που έχουν κατατεθεί στην Τροχαία για το δυστύχημα αναφέρουν ότι μερικά μέτρα πριν από το μοιραίο σημείο είχε προηγηθεί κόκκινο φανάρι, με τον Mad Clip να έχει σταματήσει και στη συνέχεια να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα.

Η Τροχαία, λοιπόν, διερευνά αν υπήρχε και άλλο όχημα που να ενδεχομένως να εμπλέκεται στο τροχαίο.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.