Κλειστή αναμένεται να παραμείνει την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 16:00 έως τις 22:00, μία λωρίδα κυκλοφορίας, στην οδό Εγνατία, λόγω εργασιών της «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε».

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην περιοχή του σταθμού «Βενιζέλου» του δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ίωνος Δραγούμη έως το ύψος του οικοδομικού αριθμού 66.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από την ελεύθερη αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας (μία λωρίδα κυκλοφορίας ελεύθερη προς τα ανατολικά).

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης κάνει έκκληση προς τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.