Το δρόμο της εξιχνίασης έχει πάρει η υπόθεση της 26χρονης που βρέθηκε νεκρή στην Φολέγανδρο.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον 30χρονο που ήταν μαζί με τη νεαρή Γαρυφαλλιά στο νησί και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν (σ.σ. πληροφορίες τον ήθελαν να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και να απειλεί να αυτοκτονήσει) τον μετέφεραν στο τμήμα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Ανθρωποκτονιών, καθώς τα πρώτα στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, στην θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που βρέθηκε νεκρή η 26χρονη εντοπίστηκαν ένα σκουλαρίκι της κοπέλας, ένα σπασμένο κολιέ που φορούσε, αλλά και κηλίδες αίματος.

Η σορός της 26χρονης μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής στην Αθήνα για να γίνει η νεκροτομή που αναμένεται να φωτίσει τα αίτια θανάτου.

Φολέγανδρος: Τι φέρεται να είπε ο 30χρονος στους αστυνομικούς

Κατά τη μεταφορά του στο τμήμα ο 30χρονος ήταν σε κακή κατάσταση, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα περισσότερα που είπε στους αστυνομικούς ήταν ακατάληπτα.

Από τις λέξεις που έβγαζαν νόημα, ο νεαρός φέρεται να είπε: «Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση. Ήταν η κακιά στιγμή».

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, όταν και η κοπέλα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο, ενώ λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η γυναίκα φορούσε  τα ρούχα της και κοντά της, μέσα στη θάλασσα βρέθηκε ένα μαύρο τσαντάκι, που όπως διαπίστωσαν αργότερα οι Λιμενικοί ανήκει στον 30χρονο σύντροφό της, καθώς μέσα σε αυτό βρέθηκε η ταυτότητά του.

Το ζευγάρι είχε πάει διακοπές στο νησί από την Πελοπόννησο και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ. Το αυτοκίνητο του 30χρονου βρέθηκε κλειδωμένο στην ερημική περιοχή.

Την κοπέλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν δει νωρίτερα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες – όχι ενοικιαζόμενο – σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Το αυτοκίνητο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η νεαρή, που σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι 26 ετών, από το Βέλο Κορινθίας, βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και άρχισε να περπατάει.