Ένας «αρνητής» ιερέας στη Χαλκιδική έκανε κήρυγμα για τον κορονοϊό και απαγόρευσε την είσοδο στην εκκλησία σε όποιον φοράει μάσκα ή έχει κάνει το εμβόλιο.

«Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και έχει κάνει και τα τεστ, δεν θα μπει στην εκκλησία. Όχι, όχι μην χειροκροτάτε. Σκανδαλίζεστε;» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στο κήρυγμά του από τον ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής στη λειτουργία της Μεγάλης Παρασκευής.

«Είναι πάρα πολύ εύκολο για μένα να το κάνω αυτό και να γίνει επανάσταση εδώ αλλά δεν είναι του Θεού όμως» υποστήριξε ο ιερέας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Σύμφωνα με τον ιερέα αρνητή της μάσκας και των εμβολίων, τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό δεν είναι τίποτε άλλο από έργο του διαβόλου. «Ξέρετε τι είναι αυτό; Ο διάβολος. Όποιος δεν κάνει εμβόλια, δεν κάνει τα τεστ κορονοϊού όποιος δεν υπακούσει τις εντολές του διαβόλου δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει περίθαλψη, να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο».

«Άντε να σας πω και αυτό γιατί φουντώνω όσο πάω είστε έξυπνοι άνθρωποι δεν είστε χαζοί. Είναι ωραίο να έρχονται οι τουρίστες και να πηγαίνουν όπου θέλουν και εσείς να μην μπορείτε; Φασισμός είναι αυτό το πράγμα, φασισμός», υποστήριξε.

Έκανε Ανάσταση τα μεσάνυχτα

Το κήρυγμα του κατέληξε με την προαναγγελία της Ανάστασης το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου τα μεσάνυχτα και όχι στις 21:00 όπως αποφάσισε η Ιερά Σύνοδος.

«Είναι ωραίο ο κορονοϊός να κυκλοφορεί μέχρι τις 9 και όχι στις 12; Αν είστε τόσο τυφλοί ξέρετε τι λέει ο Δαυίδ. Τυφλού οδηγός, αμφότεροι στον βόθρο πέφτουνε. Γι’ αυτό δεν θα σας πω τι κάνετε, κάντε ό,τι θέλετε».

Πράγματι, αντιβαίνοντας τα μέτρα κατά του κορονοϊου, το «Χριστός Ανέστη» στον ιερό ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου ακούστηκε τα μεσάνυχτα με πλήθος κόσμου να συρρέει στην περιοχή, χωρίς μάσκες και αποστάσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.