Tα Cosmos Sport, η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών, εστιασμένα πάντοτε στο σύγχρονο άνθρωπο, που συνδυάζει την αθλητική δραστηριότητα με το sports lifestyle, δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό – για τα ελληνικά δεδομένα – κατάστημα. Τo νέο Cosmos Sport στην οδό Ερμού 65, προσκαλεί τον επισκέπτη να ανακαλύψει το τρίπτυχο MOVE, TRAIN & EXPRESS YOURSELF, προσφέροντας 60+ επώνυμα brands μαζί με εξατομικευμένες διαδραστικές & ψηφιακές υπηρεσίες, εμπνευσμένες από τον αθλητισμό, την ισορροπημένη διατροφή και την καθημερινή δράση.

Το Cosmos Sport ΕΡΜΟΥ, επιφάνειας 1.000τμ, αλλάζει την εμπειρία δοκιμής προϊόντων με τη χρήση τεχνολογίας Augmented & Virtual Reality, παρέχοντας υπηρεσίες όπως το City Run Try On και το Kids Playzone, όπου ο επισκέπτης τρέχει εικονικά σε διαδρομές μέσα στην πόλη της Αθήνας, καθώς και gamification challenges. Επιπλέον, μέσω του Running Hub οι νέοι runners μπορούν να συμμετάσχουν σε weekend training sessions, ενώ οι Intermediate & Pro Runners θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους με την υπηρεσία Skill RUN. Επίσης, το νέο κατάστημα Cosmos Sport φιλοξενεί το FIT5 Boutique Personal Gym by Technogym, έναν πανέμορφο χώρο προπόνησης με θέα την Ακρόπολη. Τέλος, διαθέτει ειδικά διαμορφωμένα Online Corners για την υπηρεσία Order Instore & Pick up everywhere, την δυνατότητα γρήγορης & ανέπαφης πληρωμής σε κάθε όροφο, ενώ θα είναι το πρώτο κατάστημα με 24ωρα Collect Lockers για παραλαβή παραγγελιών οποιαδήποτε στιγμή.

Ο Μιχάλης Τσικνάκης CEO της Cosmos Sport δήλωσε: «Η επιλογή μας να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Flagship κατάστημα Cosmos Sport στην Ερμού έρχεται σε μια εποχή που ο καταναλωτής είναι πιο ώριμος και απαιτητικός από ποτέ. Εγκαινιάζουμε ένα χώρο για όσους θέλουν να είναι και να αισθάνονται «αθλητές κάθε στιγμή» είτε μέσα από ενεργητική προπόνηση είτε μέσα από athleisure επιλογές. Το κατάστημα ενσωματώνει, εκτός από κορυφαία γκάμα 60+ αθλητικών μαρκών, μια σειρά από νέες ψηφιακές εμπειρίες και υπηρεσίες για τον «All Day Athlete» του σήμερα. Προτρέπουμε τον κάθε ένα από εμάς να ζει το τρίπτυχο “Move”, “Train”, “Express Yourself” μέσα από επιλογές που φέρνουν ισορροπία και χαρά στην καθημερινότητά μας».

Βρείτε το Κατάστημα : Ερμού 65, Αθήνα, 105 63

Περιηγηθείτε στο νέο κατάστημα εδώ  

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page Cosmos Sport, στo Cosmos Sport Blog και το επίσημo profile του Cosmos Sport στο Instagram @cosmossport.