Νέα στοιχεία δείχνουν ότι το τροχαίο στο Μπαλί έγινε 4-5 μέρες πριν βρεθούν ο νεκρός 42χρονος και η βαριά τραυματισμένη σύζυγος του.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής μας από το flashnews.gr στην Κρήτη, ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης το τροχαίο ατύχημα πιθανότατα να συνέβη είτε την Δευτέρα 12 Απριλίου, είτε την Τρίτη 13 Απριλίου.

Οι κακώσεις που είχε ο 42χρονος άνδρας είναι συμβατές με τροχαίο ατύχημα, απλά οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται. Ο θάνατος προήλθε από κακώσεις σπλάχνων της κοιλίας και είναι πολύ πιθανό να μην ήταν ακαριαίος.

Από την άλλη, η σύζυγός του 42χρονου άντεξε 4-5 μέρες δίπλα στον νεκρό σύζυγό της και έχοντας βαριά τραύματα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων.

Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έγινε στο ύψος του Μπαλί, όπου μια μηχανή έπεσε σε χαντάκι με συνέπεια του θάνατο του άνδρα οδηγού και τον σοβαρό τραυματισμό της συζύγου του που ήταν συνοδηγός. οι δύο άνθρωποι βρέθηκαν το Σάββατο το απόγευμα και όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση, βρίσκονταν στο σημείο αυτό για τουλάχιστον τέσσερα 24ωρα.