Για τα κορονοπάρτι στις πλατείες και όσα συμβαίνουν με την Αστυνομία μίλησε ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας.

«Ο κόσμος, η νεολαία, δεν μπορεί να αντέξει άλλο. Όταν μέσα στην πλατεία που υπάρχει συνωστισμός και έχει μετατραπεί σε κλαμπ υπάρχουν παιδιά 12χρονα, 14χρονα, μπαχαλάκηδες, ζευγάρια ακόμα και κάτοικοι, τι μπορεί να κάνει η Αστυνομία; Είμαστε δεμένοι από το λαιμό» τόνισε στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε οι πλατείες είναι πολλές και δεν μπορούν να αστυνομευτούν όλες με τον ίδιο τρόπο. «Το Παγκράτι έχει 12 πλατείες. Ξέρετε πόσες πλατείες, εν δυνάμει κλαμπ, υπάρχουν και μπορούν να μετατραπούν μέσα σε λίγες ώρες από τους επιτήδειους που βγάζουν χρήματα;» είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Στα παράπονα πολιτών ότι την ώρα που στα κορονοπάρτι μαζεύονται χιλιάδες άνθρωποι, σε άλλες μεμονωμένες περιπτώσεις κόβονται πρόστιμα από αστυνομικούς, ο κ. Μπαλάσκας ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί εκτελούν εντολές.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.