Ο ηθοποιός, Γιώργος Γαρνάβος βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T Live» το πρωί της Πέμπτης και κλήθηκε να σχολιάσει τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου.

«Βρίσκομαι εδώ γιατί ήμουν από τους πρώτους που έλεγα ότι πρέπει να ασχοληθούμε με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο και το τι συμβαίνει σε ένα μεγάλο μέρος του θεάτρου. Ευτυχώς όχι σε όλο το θέατρο. Ευτυχώς υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο κομμάτι που το χειρίζονται 4-5 παρέες που πρέπει να προσέχεις. Δεν είναι θεσμικός ο ρόλος μου, είναι ο ρόλος του ηθοποιού που υποστηρίζω το MeToo, το Είμαστε όλοι Μαζί» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του ο ηθοποιός Γιώργος Γαρνάβος.

«Δεν θέλω να καταδικάσω, ούτε να υποθάλψω κανέναν. Δεν θέλω να πω ονόματα» ανέφερε ο ηθοποιός.

Ο Γιώργος Γαρνάβος στην συνέντευξη που παραχώρησε επιβεβαίωσε μια παλιότερη δήλωση που είχε κάνει πως έχει δεχθεί και ο ίδιος σεξουαλική παρενόχληση αφού υπήρξε σκηνοθέτης που τον κλείδωσε στο καμαρίνι του για να μείνουν μόνοι με σκοπό να συνευρεθούν ερωτικά.

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Γαρνάβος εξομολογήθηκε πως υπήρξε σεξουαλικός εκβιασμός από μεγάλο όνομα του χώρου στον οποίο δεν ενέδωσε με αποτέλεσμα να του κλείσουν πόρτες.

«Έχω ενδείξεις ότι ενήργησε ώστε να μην πάρω πολλές δουλειές στο χώρο. Και αυτό συμβαίνει σε πολλούς και πολλές» συμπλήρωσε ο Γιώργος Γαρνάβος.

«Υπήρξε σκηνοθέτης που εξύμνησε την παιδοφιλία;» ρώτησε τον ηθοποιό η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ναι, αλλά είναι πολλά χρόνια πριν. Αυτό που άκουσα τότε, ήμουν και νέος, θεώρησα ότι ήταν αστείο ή κάτι άλλο και δεν κατάλαβα. Με την πάροδο του χρόνου ίσως κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία γιατί δε θέλω να κατονομάσω» ανέφερε ο ηθοποιός.