Μπροστά σε ένα δύσκολο 48ωρο βρίσκεται η Αττική λόγω της κακοκαιρίας Μήδεια η οποία «χτυπά» Αττική, Εύβοια, Σποράδες και Κρήτη.

Ήδη από χθες οι πυκνές χιονοπτώσεις δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές. Σύμφωνα με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ., η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη (Κηφισιά) μέχρι τη Λαμία είναι κλειστή.

Οι οδηγοί ήδη με αναστροφή επιστρέφουν από τα σημεία εισόδου στον αυτοκινητόδρομο. Μέσα στις επόμενες ώρες θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, ρεύμα κυκλοφορίας προς «REGENCY CAZINO MONT PARNES». (από ώρα 08:58), στη Λ. Φυλής, στο ύψος Μονής Κλειστών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια. (από ώρα 10:30), για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη (χ/θ 20,600) μέχρι το ύψος ΗΜ.Κ. Σχηματαρίου-όρια Τ.Τ. Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Βοιωτίας (χ/θ 58, 520) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. (από ώρα 16:40).

Ακόμα έχει διακοπέι η κυκλοφορίας στη Λ. Διονύσου από το ύψος του Γηπέδου Διονύσου στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν. Μάκρη, στην περιοχή της Κηφισίας (από ώρα 21:35) και από το ύψος του Πάρκου Ανατολής στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κηφισιά, στην περιοχή της Ν. Μάκρης (από ώρα 21:35).

Δείτε πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες σε όλη τη χώρα