Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει μεγάλο θέμα συζήτησης γύρω από την σοκαριστική αποκάλυψη της χρυσής Ολυμπιονίκη της Ιστιοπλοΐας, Σοφίας Μπεκατώρου πως έχει πέσει θύμα βιασμού από υψηλόβαθμο παράγοντα του αθλητισμού.

Η Έλενα Ακρίτα προχώρησε σε μια καυστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου και μέσω της οποίας αποστέλλει μήνυμα σε όσους «θάβουν» την Ολυμπιονίκη.

«Αν η Σοφία Μπεκατώρου θέλει να αποκαλύψει το όνομα του βιαστή της θα το αποκαλύψει. Αν η Σοφία Μπεκατώρου δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομα του βιαστή της δεν θα το αποκαλύψει. Λόγος δεν πέφτει σε κανέναν ούτε για τον χρόνο που μίλησε, ούτε για τα περιστατικά που αφηγήθηκε, ούτε για τα ρούχα που φορούσε.

Η κυρία Μπεκατώρου θα διαχειριστεί όπως εκείνη κρίνει την ζωή της, την πληγή της, την οργή της. Κι εσάς που σας ξινίζει το ξένο τραύμα αντί να την θάβετε, φροντίστε καλύτερα να μάθετε στα δικά σας παιδιά πώς στον βιασμό το ‘όχι’ είναι ‘όχι’. Για να μην ζήσουν ποτέ αυτό που έζησε η (κάθε) Σοφία» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Αν η Σοφία Μπεκατώρου θέλει να αποκαλύψει το όνομα του βιαστή της θα το αποκαλύψει. Αν η Σοφία Μπεκατώρου δεν θέλει να…

Δημοσιεύτηκε από Elena Akrita στις Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021