Αγανακτισμένος είναι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος καθώς συχνά -πυκνά τον τελευταίο καιρό έχει γίνει θύμα κλοπής των μετασχηματιστών στην οικεία του στην Παιανία.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή Live News έγινε για ακόμη μία φορά θύμα των «κυνηγών του χαλκού» οι οποίοι αφού κατάφεραν να κόψουν την περίφραξη στο σπίτι του, εισέβαλαν μέσα και ξήλωσαν τον μετασχηματιστή με αποτέλεσμα, τόσο το σπίτι του ίδιου όσο και ολόκληρη η περιοχή να βυθιστεί στο σκοτάδι. Πάντως, αυτή τη φορά, τα μέλη της συμμορίας δεν τα κατάφεραν κι έφυγαν άπραγοι αφού ο ηθοποιός αντιλήφθηκε την παρουσία τους και πρόλαβε και βγήκε έξω πριν κλέψουν τον μετασχηματιστή.

Σε κάθε περίπτωση οι κάτοικοι της εν λόγω περιοχής δηλώνουν απεγνωσμένοι καθώς οι αυξομειώσεις της τάσης του ρεύματος δεν δημιουργούν μόνο προβλήματα στην περιοχή αλλά υπάρχουν συνέπειες και σε προσωπικό επίπεδο αφού προκαλούνται ζημιές και στις ηλεκτρικές συσκευές τους.

Το γεγονός ότι οι συχνές επισκέψεις συμμοριών που κυνηγούν τον πολύτιμο χαλκό αποτελούν πλέον ένα σύνηθες φαινόμενο, δημιουργεί αναστάτωση στους κατοίκους της Παιανίας οι οποίοι δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν.