Τρία ακόμη νέα κρούσματα προέκυψαν από το Γηροκομείο στη Λαμία σύμφωνα με την λίστα του ΕΟΔΥ της Τετάρτης (16/12).

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Συγκεκριμένα δύο υπάλληλοι 47 και 62 ετών και ένας τρόφιμος 91 ετών είναι τα τελευταία θετικά, ενώ αντίστοιχα στον επανέλεγχο τριών υπαλλήλων το τεστ βγήκε αρνητικό, δίνοντας ελπίδα ότι σιγά σιγά θα αρχίσουν να αρνητικοποιούνται και οι υπόλοιποι. Τρεις ακόμη άνθρωποι του προσωπικού που ήταν αρνητικοί από την αρχή, παραμένουν και σήμερα αρνητικοί.

Στη λίστα τώρα με τα εννέα (9) καινούρια περιστατικά που χρεώνονται στη Φθιώτιδα, είναι και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία! Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στην ομάδα που και κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχε έναν βασικό αμυντικό της λόγω κορονοϊού. Ο συγκεκριμένος παίκτης πληροφοριακά είχε παίξει σε εκείνο παιχνίδι καθώς στο τεστ που είχε προηγηθεί ήταν αρνητικός.

Από τα υπόλοιπα πέντε περιστατικά τα τρία είναι από τη Σπερχειάδα με μητέρα και γιο 75 και 49 ετών αντίστοιχα και μία ακόμη 57χρονη. Η 75χρονη να σημειώσουμε ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας. Τέλος τα άλλα δύο είναι μια 82χρονη και ένας 54χρονος από τη Λαμία.

Στην υπόλοιπη Στερεά έχουμε από μία «πεντάδα» νέες μολύνσεις σε Βοιωτία και Εύβοια και τέσσερα ακόμη περιστατικά από την Ευρυτανία.

Στη Βοιωτία, μία μητέρα με την κόρη της 66 και 39 ετών αντίστοιχα από τη Λιβαδειά και ένας 24χρονος και δύο γυναίκες 74 και 49 ετών από τη Θήβα.

Στην Εύβοια, δύο νέοι άνθρωποι, κοπέλα 26 ετών και άνδρας 20 ετών από την Αμάρυνθο, ένας 39χρονος από τη Σκύρο και τέλος δύο γυναίκες 43 ετών από τη Χαλκίδα και 54 ετών από τα Ψαχνά.

Τέλος στην Ευρυτανία, δύο γυναίκες 85 και 33 ετών από το Καρπενήσι και δύο άνδρες 47 και 64 ετών επίσης από την πρωτεύουσα του νομού. Ο τελευταίος  μάλιστα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καρπενησίου.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr