Για την αλλαγή που βίωσε και τον αγώνα που κάνει για να μπορέσει να δει ξανά το παιδί της μίλησε στο Mega η Βανέσα, η τρανς γυναίκα που έχει μια κόρη που δεν μπορεί να δει.

«Ένιωθα πάντα μόνη μου, δεν μπορούσα να μοιραστώ το ποια είμαι πραγματικά. Ήταν ένας ρόλος. Το 2012 είπα δεν αντέχω άλλο και μίλησα σε μία από τις αδερφές μου» είπε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Έκλαψε, στενοχωρήθηκε, της φαινόταν απίστευτο. Μάλλον δεν πίστευε ότι θα κάνω τρανζίσιον» είπε για την πρώην σύζυγό του όταν της ανακοίνωσε πώς ένιωθε, με την οποία χώρισαν.

Πώς είπε στην κόρη της για την αλλαγή και το πώς ένιωθε;

«Πώς μιλάς σε ένα 6χρονο παιδί για τη διεμφυλικότητα χωρίς να σοκαριστεί. Τι αγοράκια, τι κοριτσάκια, δεν έχει καμία σημασία. Κάποια κοριτσάκια που έχουν γεννηθεί σαν κοριτσάκια, αλλά μέσα τους νιώθουν αγοράκια ή το αντίθετο αυτοί οι άνθρωποι είναι πάντα λυπημένη. Έτσι πηγαίνει η Τίνκερμπελ στον ύπνο τους και τους πετάει τη μαγική νεραϊδόσκονη. Νομίζω μου την έχει ρίξει και εμένα» είπε.

Η απάντηση της μικρής συγκινεί. «Μου ψιθύρισε στο αυτί “μην πεις τίποτα στην Τίνκερμπελ, καλύτερα θα είσαι κορίτσι”».

Το δικαστήριο είπε ότι είναι ψυχικά ασταθής και έτσι η Βανέσα δεν βλέπει την κόρη της. «Έχω να τη δω τρία χρόνια. Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ».