Άγνωστοι τοποθέτησαν αφίσες με πατριωτικά μηνύματα σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Κάποιες από τις αφίσες κολλήθηκαν στις εισόδους πολυκατοικιών, στις οποίες στεγάζονται γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Η μία από τις αφίσες είχε στα επάνω μέρος της ένα μεγάλο «ΟΧΙ» και από κάτω έγραφε: «Όχι δεν εκχωρούμε την εθνική κυριαρχία μας. Όχι δεν χαρίζουμε σπιθαμή από τη γη, τον ουρανό, τη θάλασσά μας. Όχι δεν συγχωρούμε κανέναν που θα το πράξει. Και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Ελλάδα μας όπως τότε».

Μια άλλη αφίσα, η οποία απευθυνόταν σε πολιτικούς και κολλήθηκε στα γραφεία βουλευτών της ΝΔ έγραφε: «Ο ελληνικός λαός σας ψήφισε για να κυβερνήσετε υπερασπιζόμενοι το εθνικό συμφέρον και μόνο. Έχετε απολύτως προσωπική ευθύνη για κάθε απόφαση της κυβέρνησης που υπονομεύει την εθνική κυριαρχία μας αλλά και την εθνική αξιοπρέπειά μας. Ενεργήστε με την καρδιά σας στην Ελλάδα και το μυαλό σας στις θυσίες των προγόνων μας».

Οι αφίσες τοποθετήθηκαν σε αρκετά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπως η Καμάρα, το Δικαστικό Μέγαρο, ο Άγιος Δημήτριος, το ΚΘΒΕ και άλλα. Η αφισοκόλληση έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες