Θεσσαλονίκη: Έβαλαν αφίσες για το «ΟΧΙ» σε κεντρικούς δρόμους και γραφεία βουλευτών της ΝΔ

«Όχι δεν εκχωρούμε την εθνική κυριαρχία μας. Όχι δεν χαρίζουμε σπιθαμή από τη γη, τον ουρανό, τη θάλασσά μας» - Δείτε τις εικόνες


ΕΛΛΑΔΑ
11:48
27/10/2020
Θεσσαλονίκη: Έβαλαν αφίσες για το «ΟΧΙ» σε κεντρικούς δρόμους και γραφεία βουλευτών της ΝΔ
4
loading

Άγνωστοι τοποθέτησαν αφίσες με πατριωτικά μηνύματα σε διάφορα σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Κάποιες από τις αφίσες κολλήθηκαν στις εισόδους πολυκατοικιών, στις οποίες στεγάζονται γραφεία βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Του ανταποκριτή μας από το thestival.gr στη Θεσσαλονίκη

Η μία από τις αφίσες είχε στα επάνω μέρος της ένα μεγάλο «ΟΧΙ» και από κάτω έγραφε: «Όχι δεν εκχωρούμε την εθνική κυριαρχία μας. Όχι δεν χαρίζουμε σπιθαμή από τη γη, τον ουρανό, τη θάλασσά μας. Όχι δεν συγχωρούμε κανέναν που θα το πράξει. Και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Ελλάδα μας όπως τότε».

Μια άλλη αφίσα, η οποία απευθυνόταν σε πολιτικούς και κολλήθηκε στα γραφεία βουλευτών της ΝΔ έγραφε: «Ο ελληνικός λαός σας ψήφισε για να κυβερνήσετε υπερασπιζόμενοι το εθνικό συμφέρον και μόνο. Έχετε απολύτως προσωπική ευθύνη για κάθε απόφαση της κυβέρνησης που υπονομεύει την εθνική κυριαρχία μας αλλά και την εθνική αξιοπρέπειά μας. Ενεργήστε με την καρδιά σας στην Ελλάδα και το μυαλό σας στις θυσίες των προγόνων μας».

Οι αφίσες τοποθετήθηκαν σε αρκετά σημεία του κέντρου της Θεσσαλονίκης όπως η Καμάρα, το Δικαστικό Μέγαρο, ο Άγιος Δημήτριος, το ΚΘΒΕ και άλλα. Η αφισοκόλληση έγινε το βράδυ της Δευτέρας.

Δείτε τις φωτογραφίες

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar ΑΡΙΣΤΕΡΌΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΉΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΟΣ

  Εννοείται ότι δεν θα επιτρέψουμε την απώλεια εθνικής μας κυριαρχίας. Θέλουμε άμεσα να διπλασιαστουν οι αμυντικές δαπάνες και 12 νμ επέκταση χωρικών υδάτων σε όλη την Ελληνική θαλάσσια επικράτεια. Δύο σειρες φράχτη στον Έβρο και θαλάσσιος φράχτης ώστε να μην παίρνει ούτε ένας λαθρομετανάστης. Και επιστροφή ολων των στρατιωτικών παρελάσεων και αύξηση της στρατιωτικής θητείας σε 24 μήνες για άντρες και γυναίκες χωρίς δικαιώματα αναβολής.

 2. avatar ΟΧΙ

  Καιρός να ξεσηκωθούν οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μητσοτάκης κατάντησε την Ελλάδα φιλιππινέζα του Ερντογάν.

 3. avatar Πολύ καλό

  δεν νομίζω κανένας Βουλευτής της ΝΔ να έχει αντίθετη γνώμη, σωστά;

 4. avatar ΑΓΚΑ ΟΥΓΚΙ ΓΚΙ

  Διαλέγεις πια... Η ισλαμοφασιστες η ελεύθερο κράτος..!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει