Οι άνθρωποι της 43χρονης  που δολοφονήθηκε άγρια στο Λουτράκι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τα λόγια της κόρης και του πρώην συζύγου της μετά την κηδεία.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη Μύκονο, όπου εκεί χθες τελέστηκε η κηδεία της.

Στο Mega μίλησε η 20χρονη κόρη της 43χρονης, συντετριμμένη για τη δολοφονία της μητέρας της λέγοντας: «Ήταν η αδυναμία μου. Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο. Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα. Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά. Καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις».

«Αδικοχαμένη πήγε»

Στο Mega μίλησε και ο πρώην σύζυγος της δολοφονημένης γυναίκας, αναφέροντας αρχικά: «Αδικοχαμένη πήγε, δεν ενοχλούσε κανέναν θεωρητικά, δουλευταρού ήταν, όλα καλά. Άσχετο ότι εμείς δεν τα βρήκαμε μεταξύ μας και χωρίσαμε. Δεν πιστεύω ότι ούτε αυτή ούτε ο κύριος που ήταν μαζί, έπρεπε να έχουν τέτοιο τέλος».

Στη συνέχεια ο πατέρας της 20χρονης ρωτήθηκε για την κατάσταση της κόρης του, λέγοντας: «Δυστυχώς δεν είναι και στα καλύτερα της. Την μάνα της έχασε και όχι με όμορφο τρόπο. Δεν ήταν κάτι το φυσικό, φυσιολογικό. Δεν είναι εύκολο. Δεν έχει κάτι άλλο τώρα το παιδί, τι να έχει; Τον πατέρα της έχει».

Μεταξύ άλλων ο πρώην σύζυγος της 43χρονης είπε: «Δεν είχαμε ποτέ χάσει επαφή, πάντα και τη βοηθούσα και την εξυπηρετούσα όποτε μπορούσα».

Πηγή φωτογραφίας: loutrakiblog.gr