«Κάποτε έβαζαν μέσον για να διοριστούν και τώρα βάζουν μέσον για να ενταχθούν στην τράπεζα τροφίμων»

Σε λίστα αναμονής για φαγητό 400 οικογένειες στην Πάτρα


ΕΛΛΑΔΑ
12:58
19/03/2014
«Κάποτε έβαζαν μέσον για να διοριστούν και τώρα βάζουν μέσον για να ενταχθούν στην τράπεζα τροφίμων»
2
loading

Αδυνατούν να αγοράσουν τρόφιμα οι κάτοικοι της Αχαΐας. Πολίτες υποσιτίζονται και τα στοιχεία δείχνουν ότι δύο στις πέντε οικογένειες δεν έχουν τα χρήματα για να έχουν ένα πιάτο φαγητό.

Αποκορύφωμα για όσα έρχονται αντιμέτωποι σε καθημερινή βάση χιλιάδες κάτοικοι της Πάτρας, είναι το γεγονός πως για πρώτη φορά στην τράπεζα τροφίμων έχουν δημιουργηθεί λίστες αναμονής στις οποίες είναι εγγεγραμμένα 400 άτομα που καθημερινά εκλιπαρούν να πάρουν σειρά.

Όπως ανέφερε στο patrastimes.gr ο αντιδήμαρχος, Θ. Μασσαράς, υπάρχουν οικογένειες, οι οποίες επί μία εβδομάδα ζουν με μακαρόνια και ρύζι με τον υποσιτισμό και την κακή διατροφή να αγγίζει κοινωνικές ομάδες, οι οποίες μέχρι πρότινος θεωρούντο «εύπορες».

Συνολικά από την τράπεζα τροφίμων παίρνουν αγαθά 1.300 οικογένειες, ενώ άλλες 150 οικογένειες τρέφονται σε συσσίτια.

Κάποτε, επεσήμανε ο κ. Μασσαράς πολίτες έβαζαν μέσον για να διοριστούν και τώρα βάζουν μέσον για να ενταχθούν στην τράπεζα τροφίμων.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Johnny Floxie

    Samaras Success Story!

  2. avatar HELLENIC NATIONALITY

    ΑΝΤΕ ΑΓΛΑΙΑ, ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ. ΜΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΠΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ?? ΑΛΛΑ ΠΟΥ?? ΑΛΛΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΑΙ, ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΓΕΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει