Κάθε μέρα ξυπνάμε και ξεκινάμε την καθημερινότητα μας ακολουθώντας λίγο πολύ μια καθορισμένη ρουτίνα. Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Κάθε μέρα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε νέες προκλήσεις και να ανταποκριθούμε σε νέες καταστάσεις.

Κάποιες μέρες είναι χαλαρές, ενώ άλλες μοιάζουν ότι δεν θα τελειώσουν ποτέ. Κάποιες μέρες ξεκινάνε όμορφα από την αρχή ενώ άλλες δεν θέλουμε με τίποτα να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας. Έπειτα, υπάρχουν και εκείνες οι ημέρες που συμβαίνει κάτι εντελώς απροσδόκητο και καλούμαστε όλοι μας να αλλάξουμε εντελώς τις καθημερινές μας συνήθειες και να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναδεικνύεται περισσότερο από ποτέ η σημαντικότητα των ανθρώπων της διπλανής πόρτας και το πόσο κομβικοί είναι στην εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου.

Ότι είδους μέρα και να είναι, στο τέλος θα σηκωθούμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και αυτό διότι γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι μας, αλλά ότι από εμάς εξαρτώνται και άλλα άτομα, διότι η αποστολή του καθενός είναι σημαντική για την κοινωνία. Όλοι αποτελούμε ένα κρίκο της κοινωνικής αλυσίδας και λειτουργούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε την αποστολή των υπολοίπων.

Όποιο δρόμο και να έχουμε επιλέξει σε αυτή τη ζωή μας καθιστά σημαντικούς και ξεχωριστούς και απαραίτητους για την εύρυθμη λειτουργία του κοινωνικού συνόλου. Όλοι είμαστε εξίσου σημαντικοί και αν κάποιο μέρος δεν λειτουργήσει σωστά αυτό θα έχει επιπτώσεις και στους υπόλοιπους. Κομμάτι αυτής της αλυσίδας είναι και τα Εverest τα οποία είναι δίπλα μας σαν το απαραίτητο boost για να συνεχίσουμε τον δρόμο μας.

Για τους περισσότερους από εμάς η μέρα ξεκινάει με ένα ποτήρι καφέ και ένα καλό πρωινό: και τα δύο απαραίτητα για να μας δώσουν την ενέργεια και το κουράγιο να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινή μας αποστολή. Τα Εverest μας καλημερίζουν κάθε μέρα και μας στηρίζουν ώστε να διανύσουμε τον δικό μας δρόμο.

Είναι δίπλα σε κάθε εργαζόμενο προσφέροντας του την τόνωση που χρειάζεται για να βγει η βάρδια του, ώστε και αυτός με τη σειρά του να βοηθήσει κάποιον άλλο συνδετικό κρίκο αυτής της κοινωνικής αλυσίδας να φέρει εις πέρας την καθημερινή αποστολή του.

Είναι δίπλα στον φοιτητή και το μαθητή που ξημεροβραδιάζεται προσπαθώντας να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ακαδημαϊκής ζωής Μία γουλιά ακόμη ισούται με μία παράγραφος περισσότερο, ώστε να κατακτήσουν τα όνειρά τους και στο μέλλον να βοηθήσουν και οι ίδιοι την αποστολή των συνανθρώπων τους.

Η καθημερινότητα είναι όμως και γεμάτη χαρά, γέλια και στιγμές ξεγνοιασιάς. Και εκεί τα Εverest είναι στο πλάι μας για να μοιραστούν τη χαρά μας και να την ενισχύσουν.

Ο δρόμος των everest είναι να βοηθήσει τους καθημερινούς αυτούς ήρωες να διανύσουν τον δικό τους δρόμο και να τους βοηθήσει να υλοποιήσουν τον καθημερινό τους σκοπό.