Ο Αντώνης Αραβαντινός παύθηκε από τα καθήκοντά του αρχιφύλακα στις φυλακές Κορυδαλλού με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφίας Νικολάου.

Ο κ. Αραβαντινός στο εξής θα εργάζεται στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού ως απλός φύλακας.

Αφορμή για την καρατόμηση φαίνεται πως είναι δημοσιεύματα που τον ήθελαν να κάνει πάρτι στο σωφρονιστικό κατάστημα με φαγητά και αλκοόλ.

Αραβαντινός: Βρώμικοι φύλακες υπάρχουν

Ο κοριός της ΕΥΠ, που κατέγραφε 24 ώρες το 24ωρο τα μέλη του κυκλώματος με τους επίορκους αστυνομικούς, αποκάλυψε γλέντια με παϊδάκια, αλκοόλ και γυναίκες μέσα στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού.

Ο πρώην αρχιφύλακας του Κορυδαλλού Αντώνης Αραβαντίνος παραδέχεται ότι μιλούν γι’ αυτόν: «Ο Αντώνης ο Άραβας ο οποίος είναι προϊστάμενος του ψυχιατρείου. Προφανώς μιλάει για μένα αλλά δεν τα λένε σωστά […] Σε εμένα στο ψυχιατρείο δεν είχε μπει ποτέ. Καμία επαφή, μια φορά τον είχα δει έξω από τον Κορυδαλλό που ζήταγε επισκεπτήριο και του είπα όχι. Το αμφισβητώ απόλυτα» είπε στο Star.

Το τσιμπούσι στις φυλακές το 2016 δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τον έξω κόσμο. Είχε ουίσκι, τσίπουρα, αρνιά και μουσική.

«Συνέχεια φτιάχνανε αυτοσχέδια τσίπουρα, αλλά προφανώς εδώ δε θα μιλάνε για τέτοια και ουίσκι έχουν μπει κατά καιρούς, πάντα βρίσκουν τρόπο, κάτι να κάνουν, κάπως να τα κάνουν, “βρώμικοι” φύλακες υπάρχουν, αλλά από τα επισκεπτήρια δεν περνάνε αυτά τώρα…» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Αντώνης Αραβαντινός.

Δείτε μετά το 24:00